3 gode råd, når du skal hyre en maler

26 oktober 2021
Steffen Hansen

advertorial

Der er mange overvejelser, der kommer i forbindelse med valg af en maler. Du skal naturligvis finde en maler, der kan garantere dig et flot resultat og som ikke tager alverdens tid om at få færdiggjort malerarbejdet. Vi har skrevet nogle gode råd til dig i dette indlæg, om andre ting du skal være opmærksom på, når du skal finde en maler til dit projekt. 

 

 

1. Hvad er prisen?

Der er mange malerfirmaer i Danmark, så prisen kan godt variere en del. Hvis du har et stramt budget, så kan du overveje at ringe rundt til forskellige malerfirmaer og få et uforpligtende tilbud. På denne måde kan du få indsigt i hvad malerarbejdet vil koste, før du beslutter dig for et malerfirma. Så kan du ende med at få malerarbejdet udført til en fornuftig pris, uden du vil føle dig snydt.

 

2. Hvad er malernes erfaring?

Når det drejer sig om malerarbejde i hjemmet, har erfaring helt sikkert en stor fordel. Kig rundt på potentielle malerfirmaers hjemmesider og se, om de har anmeldelser fra tidligere kunder. Tjek også deres porteføljer, for at få en fornemmelse hvilket slags malerarbejde de har udført før. Hvis du ikke kan finde deres anmeldelser eller porteføljer, kan du forhøre dig blandt venner og familie, om de har god erfaring med et malerfirma. Det er altid godt med anbefalinger, så ved du at du får anbefalet et dygtigt malerfirma. 

 

3. Er der en garanti?

En anden vigtig ting er at sikre sig, at maleren tilbyder en garanti for sit arbejde. En garanti sikrer, at du ikke skal betale noget, hvis malerarbejdet går galt på en eller anden måde. Det kan være, du ikke er tilfreds med det færdige arbejde. Måske de har brugt for kort tid på maleropgaven, hvor malerarbejdet derfor ikke er tilfredsstillende. De fleste malerfirmaer i Danmark tilbyder denne garanti, så sørg for at spørge maleren, før du hyrer dem.

 

Flere Nyheder