Asset management kan indfri dine virksomhedsdrømme

Forestil dig følgende eksempel:

Du og en ven ejer en virksomhed, og det går faktisk godt.
Det går endda rigtig godt.
Jeres virksomhedstrategi med salg af – lad os i dette eksempel sige – en bestemt fysisk vare har ramt perfekt ned i det valgte segment, som i stort omfang tager varen til sig.

Når du så sidder til møde med bestyrelsen, kan du se, at graferne viser, at det udelukkende kommer til – med eventuelle mindre udsving – at gå i den positive retning.

Men som du kigger nærmere på bemeldte graf kan du godt se, at der ser ud til at gå længe, før I rammer et famøst mål om at kunne opgradere virksomheden til det ønskede niveau, I altid har forestillet jer, I gerne ville hen, da I startede virksomheden – og da gerne videre!

Det kan bare ikke lade sig gøre, medmindre der sker et mirakel, eller en af jer virksomhedsejere vinder i Lotto, som I kan fordele i firmaet.

Men faktisk behøver lykken ikke være lotto, men asset management copenhagen, da vi tager udgangspunkt i, at I er en virksomhed i København, der har brug for at vækste, som det så populært hedder.

Den vækst behøver ikke komme af “langsommeligt” salg af denne vare, men mere på, at man tager en chance og investerer nogle goder, værdier eller andet, der kan være med til at give et større afkast, som I så i jeres firma kan bruge som booster til at sende virksomheden i raketfart i den retning, som I ønsker: opad.

Selvfølgelig er det ikke bare hvem som helst, man skal overlade den slags til, og har man ikke erfaring med at gøre det aktivt selv, så skal man lade andre om at gøre det.

Men når man først har fundet de rette til det, som har gode resultater i kølvandet, så kan I også ret så meget regne med, at I ender med at blive en del af det positive kølvand. 

You may also like...