Badeværelsesudstyr, fliser og tilbehør til dit badeværelse

Skal dit badeværelse renoveres – og omfatter denne renovering en udskiftning af fliser, klinker, møbler og sanitet? Så kan du med fordel tjekke Bad & Fliser.

Sanitet og hardware til badeværelset

Når badeværelset skal moderniseres ønsker du sikkert at skille dig af med det gamle toilet eller det slidte armatur til din bruseniche. Det kan også være at du ønsker dig et helt nyt badekar, eller at dit spejl over håndvasken skal erstattes et nyt og moderne et af slagsen. Alle disse emner finder du i bredt udvalg – og i høj kvalitet – hos Bad & Fliser. Bad & Fliser sætter en ære i at føre de seneste nye produkter og er altid up to date med indretnings moden.

Fliser og klinker hos Bad & Fliser

Bad & Fliser fører et bredt udvalg af de klassiske gulv og væg belægninger til badeværelse. Uanset om du ønsker en klassisk og elegant Metro flise med den smukke profilering og den blanke finish, eller om du er mere til en spændende og eksotisk mosaik, kan du finde hvad du søger hos Bad & Fliser.

Ud over de traditionelle fliser i keramik, porcelæn eller glas kan du hos Bad & Fliser også finde innovative stål fliser som giver dit badeværelse en ganske særlig personlighed. De for eksempel de vilde Alushade Red eller Purple mosaik fliser i børstet alu look som er både dristige og seje. Et nytænkende alternativ til de traditionelle fliser og klinker.

Udstyr til dit badeværelse – find det online

Det er selvfølgelig altid en fordel at se diverse udstyr til badeværelset i den virkelige verden. Hvis du besøger et af Bad & Flisers showrooms vil du også få mulighed for at føle og afprøve diverse fliser, sanitets udstyr og tilbehør til badeværelset. Du kan dog altid starte med at udsøge dig dine emner i den online shop – find udstyr til badeværelset her.

You may also like...