Beskyt din hud med solcreme – det ultimative skønhedsprodukt

08 december 2020
Astrid Pedersen

Skal du på ferie til fjerne – og noget mere solbeskinnede – egne? Så bør du forberede dig grundigt på solens skarpe stråler. Der er nemlig ikke noget mere ødelæggende for huden end udsættelse for uv stråling dagen lang.

Selv om vi har brug for solens lys for at danne D vitamin i kroppen er det samtidig vigtigt at beskytte huden imod solskader. Især når vi opholder os under varmere himmelstrøg hvor solen er utroligt skarp hele dagen lang.

Smører du dig ikke ind i solcreme med en høj beskyttelses faktor risikerer du at blive skoldet. Solskader er andet og mere end blot rød, smertefuld hud som kan lægge dig brak i en hel dag. Når hudens celler ødelægges på den måde kan det danne basis for pigment forandringer, rynker og slap hud – og i værste fald, udvikling af hudkræft.

Derfor er det utroligt vigtigt at du plejer huden før, under og efter solbadning. Og det kan du gøre ved hjælp af en lækker solcreme med høj UV faktor, efterfulgt af en nærende aftersun lotion.

Hvor finder jeg en god solcremeserie?

Det er selvfølgelig altid tilrådeligt at benytte produkter i en serie som stammer fra den samme producent. På den måde kan du være sikker på at de enkelte produkter supplerer hverandre på perfekt vis. Hvis du vil være helt sikker på den optimale pleje af din hud når du befinder dig i fremmede lande bør du handle hjemmefra. Så er du nemlig garanteret de bedste produkter med det laveste indhold af skadelig kemi.

Du kan med fordel købe de lækre hudpleje og sol produkter fra Australian Gold hos Smør Dig Ind. Så er du godt dækket ind når det handler om såvel solbeskyttelse som om aftersun og selvbruner.

Du kan se alle Australian Gold produkter i den online shop på smoerdigind.dk

Flere Nyheder