Bogholdere og revisor i Roskilde

30 juli 2017
Astrid Pedersen
Bogholdere og revisor i Roskilde

Når man er et lille firma – evt. en hobby- eller fritids virksomhed, en nystartet virksomhed med fokus på iværksætteri, en selvstændig konsulent, som primært leverer ydelser, eller en lille håndværker med få ansatte – kan det være op ad bakke selv at skulle sørge for alt hvad der handler om moms regnskab og indberetning af moms, bogføring af bilag og fakturaer, registrering og afskrivning af aktiver samt udarbejdelse af selv angivelse og indsendelse af års regnskab. For hver time, man som selvstændig erhvervs drivende bruger på disse trælsomme opgaver, går der en time fra, som man kunne have brugt mere effektivt på virksomhedens kerne ydelser, eller på at planlægge den videre udvikling af disse ydelser eller ekspansion af virksomheden. Og det er da virkelig synd at spilde sin tid på den måde, når man for en billig penge kan udlicitere den opgave til folk, som har gjort det til deres mission at sørger for, at der er styr på økonomien og skatte regnskabet, nemlig bogholdere og revisorer. 

Hos Bogholder Kompagniet har vi en fast stab af dygtige og kompetente revisorer, bogholdere og elever samt et team af controllere, som bistår ved gennemgang af regnskaber, kontrol af væsentlige afstemninger, analyse af tal fra den valgte periode, udarbejdelse af opsummeret rapportering og gennemgang af rapporteringer og budget afvigelser. Dette er en del af vores faste rådgivnings pakke, som du kan få fuld adgang til, hvis du overlader din virksomheds bogføring og regnskab til Bogholder Kompagniet. Vi bestræber os på at yde bedst mulig service i det daglige, og tilbyder samtidig rådgivning omkring optimering af din økonomi baseret på din virksomheds økonomiske historik. 

Så hvis du leder efter en erfaren og kompetent revisor Roskilde, skulle du tage og kigge forbi bogholderkompagniet.dk og læse mere om, hvilke ydelser, vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Flere Nyheder