Få den rette hjælp til alkoholbehandling

01 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du begyndt at drikke mere end hvad godt er – også til hverdag? Så bør du læse med i det følgende. Du er nemlig i farezonen for at udvikle alkoholisme.

Hvordan ved jeg om jeg er alkoholiker?

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit forbrug af alkohol har udviklet sig til et decideret misbrug vil du højst sandsynligt have glæde af hjælp fra et misbrugscenter. Det at du stiller spørgsmålstegn ved dit forbrug betyder nemlig for det første at det sandsynligvis er problematik, og for det andet at det er det rette tidspunkt at bede om hjælp.

Det forholder sig nemlig således med et afhængigheds betinget misbrug at det ikke går væk af sig selv, men tvært imod bliver mere voldsomt med tiden. Det er måske kun et spørgsmål om få uger førend du ikke længere er i stand til at erkende at du har et problem.

alkoholbehandling

På det tidspunkter det faktisk for sent at gøre noget, med mindre dine pårørende har held til at overtale dig til – og motivere dig for – at gå i behandling. Derfor bør du, så snart du fornemmer at dit forbrug har taget overhånd, omgående søge hjælp hos et misbrugscenter.

Her vil du nemlig kunne få den behandling du behøver for at kunne vende skuden og rette op på dit liv. Du vil få hjælp til afrusning så du ikke skal gennemgå de slemme – og potentielt livsfarlige – abstinenser helt alene.

Du vil modtage intensiv terapi, individuel såvel som gruppebaseret, med det formål at komme til bunds i de problemer som førte til misbruget. Og efter et cirka fem ugers behandlings forløb med indlæggelse på det valgte behandlingscenter vil du med opfølgende møder samt løbende kontakt til en misbrugskonsulent kunne bygge dit liv op uden alkohol og afhængighed.

Hvilket misbrugscenter skal jeg vælge?

Hos Behandlingscenter Stien kan du få den bedste alkoholbehandling i Danmark læs mere på https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/.

Flere Nyheder