Finansier familiens nye bil med et online bil lån

Er en ny bil blandt familiens top ønsker inden for det næste års tid? Er den gamle bil tæt på at stå af – og har den igennem en længere periode været så dyr i værkstedsregninger og brændstof, at den er ved at tage familiens økonomi med sig i faldet? Så er det nu, du skal ud og undersøge muligheder for finansiering af ny bil.

Hvorfor skal jeg købe en ny bil til familien?

Der er rigtig mange gode grunde til ikke at lade sig nøje med en gammel og affældig bil, når det gælder familiens transport behov. For det første er der hele sikkerheds spørgsmålet. En gammel, slidt bil, som måske er tæret hist og her, er ganske enkelt ikke optimal rent sikkerhedsmæssigt. Det er spørgsmålet, om du vil risikere din families tryghed for at kunne trille rundt i den gamle bil i flere år endnu – eller om du ikke bare bør skrotte den med det samme til fordel for en ny bil uden skader og skavanker.

For det andet er en ny bil i det lange løb meget bedre for dit budget. Gamle bilers brændstof økonomi er som regel elendig, idet en motor i en bil af ældre dato typisk vil være slidt, og dermed mindre energi effektiv. Dette betyder dels, at den koster mere i benzin og diesel, og dels, at din gamle bil vil være dyrere i grønne afgifter og – såfremt du er bosiddende i en større by – parkerings licens.

Som det fremgår, vil det bedst kunne betale sig for dig at købe en ny og mere miljø venlig bil. Du bliver dog sandsynligvis nødt til at finansiere denne ved hjælp af et lån, da nye biler i Danmark er dyre i anskaffelse. Du kan læse mere om fordelagtige billån uden udbetaling på ikanobank.dk

You may also like...