Find den bedste gulvafslibning på Østerbro

09 juni 2021
Johanne Hansen

Trods et dyrt postnummer … 

… har selv folk på Østerbro brug for nogle gode tips og tricks, når det kommer til dét med at vælge den rigtige gulvmand, som skal udføre gulvafslibning på Østerbro

Der er nemlig nogle ting, du skal være OBS på, når du er på udkig efter den helt rette gulvmand til dit job. Selvfølgelig er der de helt basic ting, du skal være opmærksom på, men der er også nogle få andre ting, som er gode at have med sig, når man skal på udkig efter den helt rette service udbyder. 

Først og fremmest: Tjek op på anbefaling 

En second opinion er altid rigtig god at have med sig uanset hvad. Om det er din søster eller din nabo eller noget på Trustpilot, så kan det være en rigtig god ide at have fået en anbefaling, der kan guide dig på rette vej. 

Det kan nemlig være nødvendigt at have hørt lidt ord om den pågældende gulvmand, inden du selv aftaler et møde med ham. 

Og derudover: Skaf dig et uforpligtende møde

Prøv og hør, når du har fundet ham, du tror, der kan give dit gulv nyt liv, om han kan tage dig ind til en uforpligtende samtale? Hvis ikke, så virker det ikke særlig troværdigt. En udbyder der ikke engang selv vil høre lidt om gulvet selv, før han takker ja, kan måske have tendens til at gabe overfor meget og sige ja til for mange opgaver af gangen. 

Til sidst: Tjek op på dit eget gulv først 

Og så har du faktisk en opgave selv at fikse, inden du går videre i byen med alle dine gode råd. Du skal nemlig selv tjekke om dit gulv overhovedet kan holde til at blive slebet ned, eller om det måske endda kan klare en gulvafhøvling, som er endnu mere voldsomt – men så bliver der også taget en god bid af.

Flere Nyheder