Hvem kan hjælpe med behandling og håndtering af farligt affald?

31 januar 2021
Astrid Pedersen

Hvis du står og har brug for en erfaren samarbejdspartner, når det handler om håndtering af farligt affald i forbindelse med din produktion, kan du med fordel kontakte Fortum Waste Solutions. Hos Fortum Waste Solutions finder du nogle af landets stærkeste kompetencer inden for behandling og håndtering af farligt affald – og nogle af de mest bæredygtige modeller for disse processer.

Gennem de seneste fem årtier har Fortum Waste Solutions arbejdet med at omdanne farligt affald til fornybar energi. Fortum Waste Solutions hjælper virksomheder med at styrke deres værdi kæder for der igennem at optimere processerne og minimere det globale CO2 aftryk som er forbundet med industriel produktion. Og i denne forbindelse spiller håndtering af farligt affald en endog særdeles vigtig rolle.

Det er nemlig væsentligt for din virksomheds bæredygtighed at du finder en forsvarlig måde hvorpå du kan komme af med diverse spild produkter og farligt affald. Til dette formål er det en rigtig god idé at vælge en erfaren aktør som har de rette redskaber og kompetencer. Og her kan du således med stor fordel vælge Fortum Waste Solutions.

Forsvarlig og professionel håndtering af farligt affald

Når du overlader håndtering af farligt affald fra din virksomhed til Fortum Waste Solutions får du en forsvarlig bortskaffelse af emner som kan være farlige for mennesker og miljø. Alt hvad der kan genanvendes genanvendes, og resten deponeres eller slutbehandles på sikker vis af professionelle kræfter.

Fortum Waste Solutions repræsenterer den største samling af behandlingmuligheder, løsninger og kompetencer og kan i kraft af denne suveræne kapacitet garantere den mest professionelle håndtering af dine spild produkter. Dette gælder eksempelvis uorganisk farligt affald, så som syrer og baser samt kontamineret procesvand og forurenet jord, som alt sammen behandles på Fortum Waste Solutions’ avancerede proces anlæg.

Du kan læse meget mere om Fortum Waste Solutions på fortum.dk.

Flere nyheder