Maler i Helsingør – Håndværk til den rigtige tid og den rigtige pris

Har du et “gør-det-selv”-projekt som har taget overhånd? Måske er malingen ikke blevet jævn eller er kommet på steder, som du måske slet ikke havde tænkt dig at male? Eller er det måske svært at komme til for resten af beboerne i huset? Frygt ikke, vi har set det før og vi er her for dig.

Maler i Helsingør – Når du ikke gider “gør-det-selv” 

Når du går med drømme om en fornyelse af dit hjem, hvad enten det er for din egen fornøjelse eller fordi du tænker på at sælge, så er det altid fornuftigt at kontakte en fagmand. Ovenstående er blot et par få eksempler på de klassiske fejl som kan opstå, når opgaven ikke udføres af en professionel.

Vores erfarne team starter processen ud med en fælles dialog, så vi sammen kan finde ud af, hvad der er et rigtige valg til dig og dit hjem. Vores medarbejdere har gennem årene udviklet stor ekspertise omkring materialer, komplementærfarver og hvordan man får det bedste lys. Alt i alt, de fortrin som fremhæver alt det bedste ved dit hjem. På denne måde ved du at alle dine forventninger vil blive opfyldt, samtidigt med at det bliver flot udført og et langtidsholdbart resultat. 

 

Vi vil gerne have at du føler dig tryg, hele vejen igennem samarbejdet med os. Derfor tilbyder vi dig, vores tilfredshedsgaranti. Denne inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før arbejdet er tilset og godkendt af dig. Vi er stolte af at have stor faglig kunnen, inden for de forskellige aspekter af faget, nogle eksempler på vores services er: 

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af lejlighed
  • Maling af hus
  • Opsætning af filt
  • Spartling af vægge

Vi skræddersyer vores priser specielt til dig. Så hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, på netop din opgave, kan du evt. kontakte Malerkanonen:  https://malerkanonen.dk/maler-helsingoer/

You may also like...