Man kan også vælge at sælge sjældent sexlegetøj

Hvad gør egentlig den slags sexlegetøj, erotisk legetøj, voksen legetøj – kært barn har mange navne – for sjældent?

Hvis der er blevet lavet et stort parti af noget sexlegetøj, så bliver det jo næppe sjældent, men her gælder det som med så mange andre samleobjekter: det handler om udbud og efterspørgsel.

Når efterspørgslen er høj, og udbudet er lavt, så er prisen på det givne objekt højt, mens den daler, når de to første forhold skifter fortegn.

Så måske er et parti sexlegetøj blevet lavet i mange versioner og store omgange, men de kan være gået til grunde eller var meget efterspurgte i sin tid, så man måske ikke kender til så mange, der er i virkelig god stand – så stiger prisen også.

Det kommer ikke nødvendigvis an på alderen på sexlegetøjet, for det kan være noget legetøj, som ser gammelt ud og er gammelt, men som der findes mange velholdte eksemplarer af, hvorfor de ikke er så eftertragtede og kan indhente penge på auktioner og via andet salg.

En sjælden kunstner kan stå bag noget bestemt sexlegetøj, hvorfor sådan et producentnavn eller et signatur ligefrem kan gøre det endnu mere eftertragtede.

Men formen, faconen og genkendeligheden i sig selv kan også inddrage en del penge til en, for noget af det her legetøj kan se så flot ud og ligne noget, der er eftertragtet, selvom det ikke er det, og så kan det stadig blive solgt for mange penge, fordi så mange mennesker er ude efter det.

Nogle kendte mennesker, der måske arbejder med sexlegetøj til hverdag, om det er som skaber eller som bruger, kan sætte den slags til salg, og så kan det også blive mange penge værd.

Her skal man så altid huske, at når det er brugt, så skal man ikke bruge sexlegetøjet selv, da det ikke er hygiejnisk – og så daler værdien også, da man normalt skal passe på det.

 

You may also like...