Mandestrip og julefroskost – to uadskillelige ting

Skal pigerne samles til julefrokost igen næste år, så er det nu, du skal booke den mandlige stripper – for strip og julefrokost er nu engang to ting, der hænger uadskilligeligt sammen. Vil du have en dygtig stripper og en helstøbt, sjov og pirrende oplevelse, så er det med at booke i god tid.

Udvid stripshowet med poledance

Mandlig danser, Michael Christiansen, er tidligere Danmarksmester i Poledance og han leverer et fuldendt og eksklusivt stripshow i kombination med poledance – og han ikke bange for at smide al tøjet. Virkelig. I får Full Monty, hvis I vil ha’ det; med glitter og hele balladen. Som professionel stripper sørger Michael Christiansen altid for at afstemme forventninger, inden showet løber af stablen – og det er jer, der bestemmer, hvor grænsen går.

Masser af lir og lækkerier

Poledance er en seriøs sportsgren, der kræver enorm styrke og kontrol, og det betyder, at I får en danser og en stripper, der i den grad er trimmet og lækker. Med Michael Christiansen får I masser af lir, og hvis I ønsker det, kan stripshowet inkluderer både bodytequilas og lapdance.

En mandestrip fra Michael Christiansen ser nogenlunde sådan ud:

– intro: 2-4 minutter med uniform, hvis I ønsker det. Her er I en del af showet, når Michael driller, pirrer og holder øjenkontakt under de seksuelle moves, der starter showet.

– selve afklædningen: 4-20 minutter. På en fræk og pirrende måde tager Michael tøjet af, mens han danser og laver små, pirrende bevægelser. Til sidst vil han udelukkende være iført g-streng.

– afslutning: iført g-streng aflsutter Michael showet med en fræk dans.

Hvis I ønsker at udvide showet, så kan I tilføje følgende:

– Full Monty: Michael smider al tøjet

– Lap dance: Her kan en enkelt person være i centrum eller hele flokken kan deltage. Jo mere frigjorte I er, des længere tid varer showet.

– Bodytequilas

– Slikke flødeskum af stripperens overkrop

You may also like...