Økologiske hudprodukter – De mange fordele

Hent en flaske almindeligt hudplejeprodukt og læs mærkatet om ingredienser. Hvor mange ingredienser kan du faktisk genkende? Almindelige hudplejeprodukter indeholder syntetiske kemikalier, som f.eks. Natriumlaurbær, mineralolier og toksiner, der kan også være rester af pesticider. Undersøgelser har endda vist, at de kan indeholde petroleum, parabener og andre kemikalier, der ved langvarig brug kan forårsage hudirritation, hormonel ubalance, og kræft.

Økologiske hudplejeprodukter fra naturen til dig

Læs så hvad der gemmer sig i et økologisk hudplejeprodukt. Her vil du formentlig genkende de fleste ingredienser. Certificerede økologiske produkter er lavet af planter og andre naturlige ingredienser. Endnu vigtigere er det, at disse økologiske ingredienser dyrkes uden brug af pesticider, herbicider, syntetisk gødning og genetisk modificerede organismer (GMO’er) eller andre tilsætningsstoffer og kemikalier. Derfor kan du være sikker på, at din hud og krop kun absorberer ægte, naturlige ingredienser der ikke er skadelige.

Økologiske produkter er ikke allergifremkaldende

Uden kemikalier er organiske hudplejeprodukter mindre tilbøjelige til at forårsage allergiske reaktioner, inflammationer eller irritationer. Hvis der forekommer en allergisk reaktion ved brug af økologiske produkter, vil det højst sandsynligt skyldes en naturlig ingrediens (såsom jordnødder eller jordbær), og det vil være lettere at identificere.

Økologiske hudplejeprodukter fungerer bedre

Planter dyrket økologisk indeholder et højere niveau af antioxidanter og vitaminer som almindelige hudprodukter ikke har. Fordi de dyrkes uden herbicider og pesticider, er deres ingredienserne i økologiske hudplejeprodukter fri for denne forurening, og det er gode nyheder for din hud og din krop.

Desuden er op til 95% af indholdet i et økologisk hudplejeprodukt aktive ingredienser. I syntetiske hudplejemidler udgør kun 5 til 10% af dets indhold aktive ingredienser.

Økologi er bedre for din hud

Syntetiske ingredienser, kan være hurtigtvirkende, men de er også invasive og kan forårsage skader, der ikke kan ses. De kemiske ingredienser kan give øjeblikkelig tilfredsstillelse og synlige resultater, men de fleste af dem hjælper kun ved at udglatte rynker, fjerne solstråler og mindskende pletter på ydersiden. Tænk på alt det skidt de efterlader i din krop.

For at finde ud af mere om økologiske produkter, der er gode for både krop og sjæl besøg https://www.veracura.com/

You may also like...