Pynt op til jul med fine ophæng med H.C. Andersen motiver

At pynte op til jul er noget, de fleste af os gør med glæde. Ikke alene er det fint med guld, rødt og grønt i hele hjemmet, men det skaber også den helt rigtige og hyggelige-julestemning. Julepynt kan bestå af mange ting, lige fra hjemmestrikkede nisser til papirklip. Men hvis man virkelig vil investere i noget helt særligt julepynt, er forgyldte ophæng værd at se nærmere på. De kan både hænges i vinduer og på juletræet, og de går aldrig af mode. Samtidig giver den gyldne farve både hygge og lys i hjemmet, samtidig med at de er en køn dekoration i sig selv. Hvis din nye julepynt skal være lidt ud over det sædvanlige, så er forgyldte ophæng det rigtige valg.

Fine ophæng, der fortæller en historie

Hos Fangels kan du købe forgyldte juleophæng, der ikke alene pynter. De fortæller også en historie og bringer minder tilbage til dem, der kigger på dem. Ophængene er nemlig lavet med udgangspunkt i H.C. Andersens mange populære historier og eventyr. Blandt andet kan du få julepynt, der forestiller nattergalen, den grimme ælling, en soldat eller en helt anden karakter fra hans verdenskendte eventyr. Desuden var det H.C. Andersen, der flettede det allerførste julehjerte. Derfor kan du naturligvis også finde forgyldte ophæng, der forestiller julehjerter i alverdens afskygninger.

Start med at samle allerede i dag

Du kan finde et stort udvalg af H.C. Andersen inspireret julepynt, lige fra dekorative ophæng til kræmmerhuse til juletræet. Alt pynten er designet i samme farver og materiale, så de passer perfekt sammen og skaber en rød tråd i hjemmet. Derfor er det også et oplagt samlerobjekt, og du kan påbegynde din samling allerede i dag. Så er du et skridt tættere på at skabe både hygge og små historier overalt i dit hjem, nu hvor julen nærmer sig.

You may also like...