Sådan finder du den bedste pris på en gulvafslibning

14 september 2021
Silje Hansen

Trænger dit gamle trægulv til en genopfriskning? Er det ved at være se lidt træt ud? Har det fået mange skrammer med årene? Så kan du få stor glæde af en professionel gulvafslibning. Det er en professionel og mild behandling af dit trægulv, som blandt andet fjerner ridser og mærker der er i træbræddernes overflade. Ved en gulvafslibning arbejder man typisk  med at slibe ned med ca. 2 mm, så du får en ny og jævn overflade på dit trægulv, som vil se ud som var det nyt igen. 

Du kan som udgangspunkt vælge enten at slibe trægulvet selv med sandpapir eller ved at leje en maskine til gulvafslibning. Du kan også vælge hyre en professionel gulvmand, hvis du er kræsen med resultatet, og gerne vil nyde godt af det i mange år frem.

Hvad koster en professionel gulvafslibning?

Prisen for en professionel gulvafslibning kan variere fra opgave til opgave. Der er flere faktorer der spiller ind, når man skal have udført en gulvafslibning. Det mest væsentlige er det areal som skal behandles. Prisen bliver beregnet ud fra, hvor mange kvadratmeter der skal slibes. Herudover kigger gulvmanden på, hvordan tilstanden er for at slibe gulvet. Prisen afhænger også af, hvor mange dørtrin der er, om affaldet skal fjernes og om du fjerner alle møblerne inden arbejdet starter.

Det kan godt betale sig at indhente flere tilbud på opgaven, hvis du ønsker et fair sammenligningsgrundlag inden du beslutter dig. Det er dog ikke altid at det er det billigste eller dyreste tilbud, som er det bedste. Du kan få stor gavn af at se efter kundeanmeldelser.

Hvem er kundernes favorit til en gulvafslibning?

Hvis du udelukkende kigger på kundetilfredshed og erfaring, så er der ingen tvivl om, at du bør indhente et tilbud fra gulvkanonen.dk. De er kendt for deres flotte gulvslibning og skarpe prissætning for opgaverne.

Flere Nyheder