Sådan klarer du jobsamtalen til ansættelse ved ejendomsadministration

Det er en flot stilling, man kan komme til at besidde, når man skal arbejde med ejendomsadministration, om det så er som vedkommende, der alene eller sammen med andre, skal have det forkromede overblik.

Eller man søger en specifik stilling til at klare nogle opgaver, der ofte vil forefinde sig i forbindelse med ejendomsadministration, hvor ad hoc-hyring bare ikke er nok, og freelance-arbejdere er ikke altid ledige, når man skal bruge dem.

Den givne afdeling, som kunne tænkes at være ved ejendomsadministration i århus, har således gravet penge frem til, at der kan komme en fastansættelse på spil, og det er så den stilling, du har søgt.

Din skrevne ansøgning har også imponeret styrelsen og ledelsen nok til, at du nu er blevet kaldt til en jobsamtale, hvor der både sidder en repræsentant for den overordnede ejendomsadministration og en person fra den givne afdeling, som skal være den (mellem)leder, som du skal svare til.

Men så melder angstens sved sig, man frygter klappen går ned, og i mange versioner minder dette dig om de eksaminer i folkeskolen, du ikke kunne lide.

Du kan godt lide at lave det arbejde, som du er god til, men ligefrem at være tale, have talegaver og god til retorik er ikke dine spidskompetencer, og det er jo dem, som du skal bruge her.

Faktisk er du mere den type, der underdriver dine evner og ikke rigtig fremhæver dig selv: en rigtig jantelovsdansker.

Her skal du huske på, at det jo ikke handler om at svare rigtigt og forkert, men det i lige så råd grad handler om, at man kigger hinanden i øjnene og fornemmer, om der er god kemi.

Det er jo i lige så høj grad din chance til at finde ud af, om det er nogle mennesker, du føler, at du svinger godt med og en arbejdsplads, som du kan se dig selv være en del af i fremtiden.

You may also like...