Skriv til mennesker

Her kommer lige en hurtig og vigtigt pointe til din SEO-planlægning, inden du fortaber dig i algoritme-styringer, søgemaskineoptimerings-tips og diverse rankingfaktorer: Husk, du skriver til mennesker

Man kan nemlig hurtigt komme til at glemme, at Google ikke er sat i verden for at servicere din hjemmeside, men for at give de bedste resultater til sine brugere.

Det skal dog ikke forstås, som at Google er din fjende, Google er nok nærmere en passiv ven: Hvis du lærer, hvordan du skal tilfredsstille din ven, så får I begge udbytte af det.

Måske er du opsat på at skrive længere tekster med for eksempel 1500 ord modsat dit tidligere tekstindhold på 200 ord, fordi du har hørt, at man skal skrive længere tekster end tidligere for at få større udbytte af ens SEO-strategi.

Det er sådan set også korrekt, men glem ikke, at hvis tekstindholdet er ligegyldigt nonsens, hvor du væver omkring dit søgeord uden at give relevant information ud, som dine besøgende kan bruge til noget, så er der stor chance for, at de hurtigere forlader din hjemmeside og bestemt ikke vil anbefale den til andre.

Du skal sørge for først og fremmest at gøre dine besøgende glade, for så gør du samtidig Google tilfreds.

Hvis du gerne vil have gode tips til, hvordan du finder frem til det, mennesker vil læse om, så fortsæt videre her: https://www.klikko.dk/seo/

You may also like...