Spar penge og energi med en billig varmepumpe

Skal du og din familie være med i den grønne omstilling? Så bør du tage et kig på hvorledes jeres hus opvarmes. Du vil nemlig med stor sandsynlighed kunne spare penge og samtidig skåne miljøet hvis du skifter fyret eller de gamle radiatorer ud med en smart og moderne varmepumpe.

Hvad er bedst: Luft til luft varmepumpe eller luft til vand varmepumpe?

Når du står for at skulle vælge hvilken type varmepumpe som egner sig bedst til din bolig bør du tage udgangspunkt i den form for opvarmning som boligen benytter på nuværende tidspunkt.

Fyrer du med olie, piller eller gas, og varmer du således huset op ved hjælp af vandradiatorer, vil en luft til vand varmepumpe være et oplagt bud på et alternativ til det gamle fyr. En luft til vand varmepumpe kan nemlig uden problemer opvarme samme mængde brugsvand og cirkulationsvand som et fyr, selvfølgelig forudsat at den har den rette størrelse og kapacitet. Og dette til omtrent en femtedel af prisen.

En luft til vand varmepumpe er nemlig en del mere energi effektiv end et gammelt udtjent fyr. Dertil kommer at en luft til vand varmepumpe typisk vil være en del mere driftsikker hvilket betyder at du ikke vil have samme udgifter og tidsforbrug i forbindelse med reparation, vedligeholdelse og rensning som med et fyr. Du vil, med andre ord, kunne skåne både miljø og pengepung med en luft til vand varmepumpe.

Som alternativ til dine dyre elektriske radiatorer kan du vælge luft til luft varmepumper. Med en god luft til luft varmepumpe får du både mere effektiv opvarmning af boligen og rensning af luften. Du behøver således ikke at luft ud nær så ofte – og dit indeklima bliver markant bedre.

Bestil din nye varmepumpe hos Billig Ventilation ApS

Du kan finde din nye varmepumpe hos Billig Ventilation ApS – læs mere på billigventilation.dk.

You may also like...