Styrke og smidighed – poledance for mænd

25 juli 2017
Astrid Pedersen
Styrke og smidighed - poledance for mænd

Poledance har i løbet af de senere år bevæget sig fra lyssky klubber og strip barer ud i de pænere kredse i form af strip fitness. I trænings centrene er stripper stængerne skudt op som paddehatte, og kvinder i alle aldre træner lystigt den sensuelle dans lige som de træner yoga, pilates og spinning. Men vidst du, at poledance udsåringer fra en gammel indisk sportsgren, som involverede trænings øvelser på jernpæl, og som oprindeligt var rettet mod mænd?

Når man ser på, hvor krævende poledance egentlig er, giver det en verden af mening,at også mænd vil kunne have glæde af denne trænings form. De akrobatiske øvelser, vi ser professionelle poledancere udføre, kræver, ud over mange timers daglig træning, en god fysik, stor muskelstyrke, en utrolig grad af smidighed og selvfølgelig uendeligt meget selvbeherskelse og disciplin. Dertil kommer rytmesans, erfaring med at udarbejde en koreografi, og evnen til at bevare det frække smil og glimtet i øjet mens de hårde øvelser udføres.

Derfor er poledance på vej ind i varmen som træningsform og dansestil for mænd. Og hvad er dog mere sensuelt end en halvnøgen mandekrop, som yder alt hvad den kan i en opvisning ag styrke, sensualitet, balance og smidighed?

Hvis du ønsker underholdning i topklasse, som kan bringe et smil på løben og farven frem i kinderne på dit publikum, bør du overveje en poledancer fra poledancer.dk. Her finder du mandestrip i højeste kvalitet, som hverken er lummer, grænseoverskridende eller pinlig. Med en poledancer får du en veltrænet atlet med evnen til at underholde uden at krænke sit publikums blufærdighed. Du kan være tryg ved, at din poledancer har fingerspitzgefühl nok til at kunne afbryde sit show eller ændre den planlagte koreografi, hvis han fornemmer, at det overskrider grænser, der ikke skulle have være overskredet. Det er meningen, at alle skal have en god aften – poledancer såvel som publikum.

Flere Nyheder