Tre oplevelser i Liverpool

19 september 2021
Emilie Jacobsen

Liverpool er endnu ikke lige så overrendt af turister, som London er det. Den er derfor et godt mål for en forlænget weekend for dig, der gerne vil opleve den hyggelige, britiske stemning, men som ikke ønsker at skulle mase dig frem gennem horder af andre turister. Er du i tvivl om, hvad du skal se i byen, kommer vi her med tre bud til dig. 

1. Tag ind og se Liverpool FC

En af de meste oplagte oplevelser, når du er i Liverpool er selvfølgelig, at du tager ind og ser byens berømte hold spille. Det er noget helt andet at se holdet spille i virkeligheden frem for at se det i fjernsynet. Hvis du er dedikeret fan, bør du derfor i hver fald unde dig selv den oplevelse en gang om året. 

Måske tror du, at det er besværligt at få billetter til Liverpool FC’s kampe, men det behøver det faktisk ikke at være. Du kan bare købe rejsen gennem fodboldpakker.dk. Det er et rejsebureau, hvor de har specialiseret sig i at sørge for alt for dig. Det gælder både flybillet, hotel, billet til kampen, adgang til VIP lounge, brochure over seværdigheder og alt, hvad du ellers kan få brug for. Læs mere på https://www.fodboldpakker.dk/fodboldrejser/liverpool-fc/

2. Gå i The Beatles fodspor

Lige så meget som Liverpool bliver kædet sammen med fodbold, bliver det også kædet sammen med The Beatles. Det er de færreste, der kan sige sig fri for slet ikke at kunne lide bandet. Når du er i byen, er det derfor også oplagt for dig, at du dukker ned i bandets historie. Det kan du for eksempel gøre på den interaktive udstilling Beatles Story. 

3. Bliv klogere på Liverpools historie

I havnekvarteret står mange af bygningerne stadig, som de så ud engang. I dag er de ikke længere i brug som varehuse, men mange af dem rummer museer. Der kan du blive klogere på byens historie. 

Flere Nyheder